Bojler szerelés Budapest

Bojler szerelés Budapest
5 (100%) 3 szavazat
bojler szerelés
bojler szerelés
A bojler szerelés egy szakma, amit ha hozzáértés nélkül saját kezűleg csinálunk, komoly veszélynek tesszük ki magunkat és a  családunkat. Sajnos nem ritka hogy rosszul kötik be az elektromos áramot, ezzel az áramütést kockaztatva vagy kiiktatva két biztonsági elemet felforralja a vizet a készülék, amitől extrém esetben fel is robbanhat. Egy felkészült bojler szerelő, egy vízszerelő  és villanyszerelő ismereteivel is rendelkezik, így mindig a legnagyobb  biztonsággal oldja meg a problémát.
A mai bojler piacon az egyszerű kiviteltől a profi elektronikával szerelt, design bojlerig minden megtalálható. Mi nagyon sokféle típust javítunk, Hajdu, Ariston és Supernova bojlerek garanciális javítását is teljes körű ügyintézéssel vállaljuk.

Bojler szerelés Budapest és környékén

Nem csak Budapesten vállalunk bojler szerelést, Pest megye nagy részén is szerelünk, javítunk, cserélünk bojlert. Általában Budapest határán kívüli első, második településekig, de Pl. az M7 mellett egészen Székesfehérvárig dolgozunk. Az ennél távolabbi településeken egyedi árak alapján vállalunk bojler szerelést, bár ilyenkor gyakran gazdaságosabb egy közeli bojler szervizt keresni. Ha helyben mégsem tudják javítani a villanybojlert, akkor szoktunk távoli címeken javítást vállalni.

Hajdu bojler szerelés

A Hajdu bojlerek régóta jól bevált készülékek, szerelés szempontjából egyszerűen javíthatók. Ennek ellenére az általánosan használt készülékeket is 4 féle alaplappal, zárófedéllel, 3 féle, ezen belül is különböző teljesítményű fűtőszállal, 5 féle hőkioldóval, hőfokszabályzóval szerelik. Ezen felül még anód, tömítések, biztonsági szelep, vezetékek, csavarok, anyák, belső melegvíz cső és még néhány apróság kell hogy legyen egy felkészült szerelőnél.

Ariston bojler szerelés

Az Ariston bojlerek a teljes piacot lefedik. A legegyszerűbb készülékektől a hőszivattyús Wifi-s készülékig, minden megtalálható amire a felhasználó vágyhat. Ezen villanybojlerek minél nagyobb tudásúak,  annál felkészültebb szerelőre van szükség. Itt már a hibajelzéskor is robbantott ábra alapján azonosítjuk az alkatrészeket, cikkszám alapján, raktárról viszünk alkatrészt a bojlerhez. Nagy rutinnal, rövid határidővel tudjuk javítani ezeket a villanybojlereket is!

Bojler karbantartás,  vízkőtelenítés

bojler alkatrész
bojler alkatrész

Van aki még nem hallott róla, hogy a bojlert vízkőteleníteni, karbantartani kell.
Pedig ha ez elmarad,  pár év alatt elfogy az anód és kilyukad a bojler. Garanciális készülékeknél az Aristonokat évente,  a Hajdu bojlereket két évente kell karbantartani, az anod állapotát ellenőrizni. Időpont foglalás miatt hívja a +36309528992 telefonszámot.
Bővebb információt a bojlerguru.hu weboldalon talál.