Villanyszerelés

Villanyszerelés
4.4 (88.57%) 7 szavazat

Az ország egyik legnagyobb villanyszerelési kivitelezéssel és villamos készülékek nagykereskedelmével foglalkozó cége vagyunk. Ezeken az oldalakon megismerkedhet vállalatunkkal, történetünkkel, tevékenységünkkel. Olvashat néhány nagyobb, referencia értékű munkánkról, bemutatjuk kereskedelmi részlegünket is a pontos elérhetőségünk érdekében minden fontos adatot is megtalálhat.

Villanyszerelés szórakozó és bevásárlóközpontok

Kifejezetten nagy és a régiók alapvető vásárlói szokásait befolyásoló központok épülnek az országban és megyénkben is, melyek építésébe a RAABVILL.HU is bekapcsolódott.

Győr Plaza

esetében az építkezés időtartama mindössze 4 hónap volt. A RAABVILL végezte a beruházás teljes elektromos kivitelezését, beleértve a gyengeáramú rendszereket (tűzjelzés, hangosítás, behatolásvédelem) is. Különösen érdekes feladat volt a nagyszerű hanghatásokat produkáló 10 db multiplex rendszerű mozi szerelése.

Sopron Plaza

Hasonló funkciójú, ám méreteit tekintve még nagyobb lett a Sopron Plaza, melyet 3 hónap alatt, kellett megépíteni.A létesítmény 20.000 m2-es alapterületén 7 db mozi kap helyet. Az épület teljes villanyszerelését a RAABVILL végezte.

 Budaörsi IKEA

áruház esetében egy nagy európai építő cég – amely a minőségre kimagaslóan nagy figyelmet fordít – a referenciái alapján választotta a RAABVILL-t elektromos tervezésének, energiaellátásának, erős- és gyengeáramú szerelésének kivitelezőjeként.

Ikea áruház, Budapest

Egymás után készült el a győri, majd a miskolci Praktiker áruház, ahol szintén a teljes erős-és gyengeáramú, illetve számítógép hálózatot szereltük.

A szórakoztató és bevásárlóközpontok mellett a különösen magas szerelési színvonalra az irodaházak, bankok és szállodák esetében van igény.

A RAABVILL referenciái e körben is szélesek. Győrben az IPARBANK, a DUNABANK, a német tulajdonú HYPO-Bank teljes kivitelezése mellett az Inter-Európa Bank felújítását végeztük.

HYPO-Bank, Győr

Több irodaház építésének és felújításának villanyszerelési munkáit kiviteleztük, pl. a Győri Keksz irodaépületét , a győri MATÁV oktatási központot, illetve a MATÁV ügyfélszolgálati irodát Sopronban, ahová az egész Dunántúl telefonnal kapcsolatos problémáinak bejelentése érkezik. A 144 számítógépes munkahellyel ellátott tér látható a képen, mely direkt-indirekt megvilágítása a számítógépes munkahelyekre ideális fényviszonyokat teremt. Itt különleges feladat volt a 2 db párhuzamos üzemû 120 kVA teljesítményû szünetmentes áramforrás és a számítógép rendszer kiépítése.

Matáv ügyfélszolgálati iroda, Sopron

Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehettünk az exkluzív Hotel Inter-Continentál felújításában, ahol különleges feladat volt a mûködõ *****-os szállodában a főelosztó berendezést úgy átalakítani, hogy éjjelente max 2 órás áramszünetekkel dolgozva, a vendégek semmit ne érzékeljenek a munkálatokból. A bál és konferenciatermek, éttermek és bárok világításának vezérlése Luxmate fényszabályzással működik, melynek szállítását és szerelését szintén mi végezzük.

Hotel Inter-Continental

Nagyon szigorú feltételei miatt külön kategóriát érdemelnek az állami, illetve városi megrendelések. A RAABVILL több nagy, minden gyõri által ismert létesítmény villanyszerelését végezte, mint pl. a Győr Megyei Kórház építése, bővítése, rekonstrukciós munkái, a Győri Nemzeti Színház, II. sz. posta. Sopronban az 1. sz. Posta felújítása volt jelentős megbízás, melyet állami intézmény finanszírozott.

Győr Megyei Kórház

Győri Nemzeti Szinház

Posta, Győr

A RAABVILL fő profiljába az ipari csarnokok elektromos munkáinak kivitelezése tartozik. A nagyon hosszú referencialistából néhány nagyobb és érdekesebb projektet kiemelve említést érdemel a dunaharaszti COCA-COLA központ, ahol 1992-ben kezdtük meg a munkát és évente újabb ütemmel bõvítettük a mára óriásira nõtt központot. Győrött a RÁBA MVG. teljes telepét, a PRESSPRINT Sajtóházat,

PRESSPRINT Sajtóház, Győr

a KEKSZ és Ostyagyár Chips üzemét szereltük,az AUDI pedig az energiaellátás kiépítésével és egy 63.000m2-es csarnok teljes szerelésével bízott meg bennünket. Nagyon sok gyárat építettünk Győr körzetében, Pl. Fertőszéplakon és Fertőszentmiklóson a VELUX telepeket, Fertődön a FERBAU, Kunszigeten az AGS, Jánossomorján az AMB, Csornán a SAMA épületét, Komáromban a NOKIA új telefongyárát.
Természetesen az ország bármely pontján végzünk munkákat, így nem okozott problémát a biatorbágyi RYNART csarnok, az M1 Busines Park, a hatvani LEONI Kábelgyár, a szentgotthárdi OPEL gyár, vagy a kecskeméti THYSSEN csarnok szerelése sem.

THYSSEN, Kecskemét

Nagyságrendje miatt említést érdemel a német érdekeltségű HELIPORT ipari park Kecskeméten, ahol már több mint 15 ezer m2 csarnok felületet szereltünk és a teljes energiaellátás elvégzésére is mi kaptuk a megbízást.

Amennyiben tevékenységünk felkeltette figyelmét, érdeklődését szívesen fogadjuk e-mail címünkön, valamint az kapcsolat menüpontot választva megkeresheti a kérdését legjobban megválaszolni tudó munkatársunk telefonszámát. Ha olyan kérdése merülne fel, melyre nem talál választ,kérjük tárcsázza telefonszámainkat, hogy igényeit a legteljesebb mértékben kielégíthessük!

Várjuk jelentkezését!