Villanyszerelő képzés

Villanyszerelő képzés
5 (100%) 6 szavazat
villanyszerelő képzés
villanyszerelő képzés

Villanyszerelőkre mindig szükség lesz, amíg elektromosság létezik a világon! Mindig szükséges a villanyszerelő képzés, mert népszerű szakma, jól megfizetett, jövedelmező szakterület.

Okj-s képzést annak ajánljuk, aki szorgos munkával jól jövedelmező tevékenységet szeretne végezni. Villanyszerelő képzés után alkalmazottként vagy vállalkozói formában is végezhető. Annak, aki szeretné elsajátítani a a munkaterülettel szemben támasztott szakmai követelményeket és szerelési-karbantartási képzésen kíván részt venni, mely az ország számos pontján elérhető.

A villanyszerelő képzés iránt óriási munkaerő-piaci igény mutatkozik!

A villanyszerelés több tevékenységi körből áll. Kezdve a villanykapcsoló beszerelésétől egészen az épület teljes elektromos kivitelezéséig. Műszaki dokumentáció alapján, a szakmai szabályokat betartva végzi a munkáját. Fogyasztómérő kialakítás, villamos berendezés szerelése, erősáramú és épületelektronikai vezetékhálózat kiépítése, villamos gép és berendezések szerelése, karbantartása. Tudja, hogy mi hogyan kapcsolódik egymáshoz, hol keresse a hibát és hogyan háríts el azt biztonságosan és szabályosan. A villanyszerelő villamos csatlakozó berendezés szerelése során szabadvezetéki oszlopot, tartószerkezetet és csatlakozó szabadvezetéket szerel, kisfeszültségű kábelt fektet, munkája során villamos ellenőrző méréseket, vizsgálatokat és beállításokat végez, a megfelelő eszközök alkalmazásával.

A sikeres okj-s villanyszerelő képzés elvégzése után a résztvevők államilag elismert bizonyítványt kapnak. A vizsga után EUROPASS igényelhető, mely a magyar mellett angol, német, francia, olasz és spanyol nyelven érhető el.